Босът на Формула 1 и съсобственик на Куинс Парк Рейнджърс Бърни Екълстоун отрече появилите се информации, че новият мениджър на тима от Чемпиъншип ще бъде Зинедин Зидан.

В английския печат се заговори, че е въпрос на време другият собственик на лондонския клуб – Флавио Бриаторе, по известен като шеф на отбора на Рено във Ф1, да обяви назначаването на френската легенда за наставник.

„Мога да кажа със 100% сигурност „не” на историите, в които се говори за Зидан” - каза Екълстоун – „От шест месеца знаем, че треньорът (б. авт. – Луиджи де Канио) ще напусне и трябва да направим списък с кандидати, но името на Зидан не е в него.”

За фаворит за поста се смята бившият мениджър на Болтън и Нюкасъл Сам Алърдайс, който гледа на живо някои от последните мачове на тима, като целта ще бъде класиране на финансово стабилния Куинс Парк Рейнджърс във Висшата лига.

Предполага се, че резервните варианти пред Екълстоун и Бриаторе са провалилият се като селекционер на Англия Стив МакЛарън, Стив Котърил и Иън Дауи.