Най-малкият член на фамилия Бекъм може да е само на три годинки, но вече показа характер. Круз показа на струпалите се фенове на майка му Виктория и баща му Дейвид какво си мисли за тях с един простичък жест – среден пръст.

Семейството бе заобиколено от папараци и любопитни зяпачи докато отиваше към ресторант, за да празнува 34-я рожден ден на госпожа Бекъм.

Очевидно Круз е почерпил опит от снимките на татко Дейвид, който размаха същия пръст пред феновете след мач на Евро 2000, когато Англия загуби от Португалия с 2:3.

Братята на Круз, Бруклин и Ромео се държаха по-добре, като най-големият носеше балони с надпис „Честит рожден ден” в чест на майка си.

Виктория отпразнува събитието в кичозния ресторант Пинк Тако в Лос Анжелис, доста под обичайната класа на семейството. В заведението сервират бира в кофа и мексикански ястия за под 10 долара.

Ден по-рано обаче имаше и изискана вечеря в ресторанта на Ева Лонгория. Дейвид и Виктория бяха придружени от двойката Кейт Бекинсейл и Лен Уайзман, но не и от любимите си до скоро приятели Том Круз и Кейти Холмс, което потвърди слуховете за търкания между двете фамилии.