Въпреки шумотевицата, която се вдигна около преместването на семейство Бекъм в САЩ, една от най-популярните личности отвъд Океана очевидно не е разбрала за събитието.

Поп певицата Бритни Спиърс не успя да разпознае Виктория Бекъм, когато двете се сблъскали случайно в холивудския ресторант „Шато Мармонт”. Пош Спайс се представила като „Виктория от Спайс Гърлс”, но Бритни просто я изгледала сконфузено и напуснала заведението.

Освен останалото, Виктория била придружена от своя съпруг – може ли най-известния спортист в света – Дейвид Бекъм, но това също не направило впечатление на тийн иконата Спиърс.

Цял Лос Анжелис в момента обсъжда темата, като най-спряган е въпросът кой кого е пренебрегнал. Някои твърдят, че Виктория си е тръгнала, след като Бритни се настанила на мача до нейната, докато други настояват, че мис Спиърс е отказала да седи до Пош.

„Сън” обаче разкрива „истината”, която според изданието е сведена до въпроса: „Коя си ти?”, а не „За коя се мислиш?”. Източник твърди пред таблоида: „Те се сблъскаха в „Шато Мармонт” и Виктория каза: „Здравей, Бритни. Аз съм Виктория от Спайс Гърлс.” Но Бритни нямаше идея за какво става дума. Тя просто погледна Пош с безучастен и безразличен поглед и си тръгна.”

Публикации в САЩ започнаха да се съмняват в поведението на Бритни Спиърс и медиите смятат, че то е свързано със заболяване, което певицата крие. Миналата седмица тя припаднала и повърнала храната си по време на фотосесия.