Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс заяви след загубата с 0:3 от Манчестър Юнайтед, че грешките в защита са стрували скъпо на отбора.

„Мисля, че ние направихме достатъчно, за да спечелим този мач. Този мач олицетворява целия ни сезон. Ние създадохме толкова много положение и Давид де Хеа бе играчът на мача. Той има четири или пет подобни мача през този сезон. Давид е вратар от топ класа. Той има уникални умения да спасява положения. Знае изключително добре кога да скъси дистанцията от съперника и кога да запази позиция“, коментира Роджърс.

„Ние направихме много грешки в защита. Те ни струваха много скъпо. Трябва да продължим да работим и да изчистваме грешките, които допускаме. Наясно сме с това“, добави мениджърът на Ливърпул.

„Създадохме положения, от които просто не успяхме да се възползваме. Тази година ще бъде много трудна, но ние трябва да продължим усилено да работим. На всички е ясно, че не вкарваме достатъчно голове или не създаваме достатъчно голови положения“, каза още Брендън Роджърс.