Един от младоците в състава на Манчестър Юнайтед иска да си тръгне. Става въпрос за бразилеца Андреас Перейра, който обмисля вариантите си далеч от "Олд Трафорд", за да получи повече шансове за игра. 

20-годишният плеймейкър иска да натрупа сериозна игрова практика, за да не изпадне от сметките на националния отбор на родината си за Олимпийските игри в Рио де Жанейро през август. Мечтата му е да спечели златен медал пред родна публика. 

Перейра обаче не получава никакви шансове за изява под ръководството на мениджъра Луис ван Гаал и сподели, че би бил отворен към опцията да отиде някъде, макар и само под наем, за да е в радара на селекционера на националния отбор. 

"Нещата се развиват трудно за мен в Юнайтед. Тренирам усърдно, а мениджърът ми казва, че иска само това от мен. И аз го правя. Фокусиран съм да давам всичко от себе си, но чувам, че има интерес към мен от други отбори."

"Не знам какво ще стане, Манчестър Юнайтед ще реши. Но аз определено искам да играя, за да не ме загубят от погледа си треньорите на националния отбор", сподели Перейра пред медиите в родината си.