Президентът на Арсенал Питър Хил-Ууд е убеден, че няма да има проблеми с новия договор на Арсен Венгер и очаква, сделката да бъде парафирана скоро.

„Мисля, че винаги сме играли хубав футбол. Имаше период, в който стилът ни бе малко по-дефанзивен. В последно време, смятам, че играем страхотно, може би, най-атрактивно от години. Не трябва да се забравя, че футболът е част от развлекателния бизнес. Ако можеш да играеш за публиката и успоредно с това, да печелиш трофей, значи си постигнал оптималното за един футболен отбор. Мисля, че ние се доближаваме до тази максима”, сподели Хил-Ууд.

Арсен Венгер стои зад този нападателен стил на игра. В момента много се говори за новия договор на треньора. Не виждам какво, толкова има да се обсъжда. Проблеми няма и мисля, че съвсем скоро ще постигнем споразумение. Сигурен съм, че той е щастлив при нас, гради един страхотен тим и всички много се вълнуваме. Отборът е съставен от млади, но талантливи и опитни играчи и се надявам, че през тази кампания, ще покажат на какво са способни и ще се преборят за титлата във Висшата лига”, завърши босът.