Служителите на Блекбърн Роувърс явно не са от най-ученолюбивите в света. Клубът непрекъснато твърди колко много иска да задържи Роке Санта Круз в състава, но някои от поддръжката на екипите май не е чак такъв фен на голмайстора. Парагвайският стрелец, който има 29 гола откакто е в Блекбърн, е трансферна цел на доста от по-големите отбори в Премиършип.

Таблоидите на Острова веднага хванаха грешно изписаното име на Роке, който носеше на гърба си не Santa Cruz, а Satna Cruz… Поне не бе написано Satan (Сатана), коментират медиите с усмивка.

Буквите Т и Н са сериозен проблем за Блекбърн, който се превръща почти в хроничен. Преди по-малко от година и половина друга звезда на отбора – Дейвид Бентли излезе на терена, като на фланелката му бе изписано Betnley, вместо Bentley. Скоро след това Бентли напусна отбора, и нищо чудно Роке Санта Круз също да последва примера му…

„Дейли Мейл” припомня и друго куриозно объркване, с името на Дейвид Бекъм, който през 1997 година бил изписан като Beckam, вместо BeckHam.