Гаджето на Франк Лампард - Кристин Блейкли получи забрана да вижда децата на своя любим, като забраната идва директно от бившата на футболиста и майка на неговите деца Елен Рийвс.

Блейкли и Лампард са заедно вече близо година, но тя никога не е виждала дъщерите му – 4-годишната Луна и 3-годишната Исла, тъй като Рийвс не желае тя да има роля в живота на момичетата.

Кристин и Елен също никога не са се виждали, но отношенията на Лампард с новата му приятелка и най-вече тяхната публичност, са наранили Елен.

Източник, близък до Блейкли, разкрива, че ситуацията е много неприятна за нея: „Това е далеч от игра на едно щастливо семейство. Кристин е голяма част от живота на Франк и иска да бъде с него през цялото време. Но това не е възможно, защото Елен даде да се разбере, че не иска тя да се запознава с децата”.

„Тя обича Франк и иска връзката им да продължи, така че тя се опитва да не „бута лодката”. Тя е наясно, че Елен не е нейната фенка номер 1. Франк също така не иска да разстройва Елен. Въпреки всичко, тя е майка на децата му”, допълва източникът.