Бившата годеница на Франк Лампард Елън Рийвс бързо-бързо забрави любовта си към един футболист, за да я пренасочи към друг. Разликата обаче идва от класата…, и в заплатите. Испанската хубавица замени един от най-добрите играчи в Англия, за състезателя на аматьорския Стивънидж Лори Уилсън. Двамата се виждат от около две седмици, но не се крият от света и вече са били забелязани заедно в хотел, както и на парти в елитен клуб, като те не спирали да се прегръщат и целуват. 34-годишната Елън явно се радва безкрайно на новата си „играчка” – Уилсън е цели 13 години по-млад от нея, и е във вихъра си.

Най-любопитното обаче е, че играчът на Стивънидж е имал приятелка, когато е започнал да се среща с Елън. Неизвестната госпожица обаче го зарязала, когато видяла във вестника негова снимка с бившата на Лампард, и веднага му вдигнала луд скандал. „Тя беше бясна. Той пък бе много изненадан. Слава богу, че Елън не бе там по това време, защото кой знае какво можеше да се случи,” разказва източник.

Самият Лори Уилсън, който играе като защитник или полузащитник в петото ниво на английския футбол, отказа да коментира връзката си. Съотборниците му в Стивънидж обаче разкриха, че той е от доста заможно семейство, като те често се шегуват с него заради суетата му и „женската прическа”.

За разлика от Франки Лампард, който играе пред десетки хиляди и получава по 150000 паунда на седмица, Лори Уилсън се радва, когато се съберат повече хора да го гледат как играе, а за седем дни прибира по около 500 паунда…