Бившата годеница на Франк Лампард Елън Рийвс призна, че и е трудно да се адаптира към живота на самотна майка, и иска да се върне отново в живота на футболиста на Челси. „Иска ми се да върна времето обратно и Франк отново да е моят мъж,” призна тя. „Какво да кажа? Още обичам Франк. Той е в сърцето ми, в мислите ми, и не мога да направя нищо по въпроса.”

Животът на испанката се е променил много, след като напусна английския национал, който в момента излиза с тв водещата Кристин Блийкли. Елън вече не се придържа към стила на футболните съпруги, и наскоро се снима в реклама на бельо за супермаркетите Теско, за да подхрани банковата си сметка.

„Все още излизам от време на време, но не често. Животът ми е различен. Трябва да работя, за да се издържам. Трябва да печеля пари. Пазарувам от Праймарк и Теско (евтини магазини). Вярвам в стойността на парите. Не съм богата,” разказва Рийвс пред списание Reveal.

Елън и Франк имат две дъщери – Луна и Исла, и в момента трите живеят в имението, което той купи. Тя не крие, че все още тъжи за прекратената връзка, и често плаче. „Има много тъга в мен. Плача. Все още плача. Аз съм много емоционална жена и не мога да се отърся от тези емоции. Ако можех да си пожелая нещо, щях да върна времето, за да съм пак с Франк,” завършва тя изповедта си.