Три години, след като футболистът на Челси Франк Лампард и Елен Ривас сложиха край на съвместния си живот, се оказа, че отношенията между бившата и настоящата жена в живота с му изобщо не са толкова гладки.

36-годишният испански модел нанесе сериозен удар по имиджа на играча и неговата настояща годеница Кристин Блейкли, като ги обвини в Twitter, че “се опитват да спрат децата й да говорят с майка си по Коледа”. В момента Елен Ривас е на “духовно” пътуване в Индия, поради което за първи път на този празник тя не е с дъщерите си – 6-годишната Луна и 4-годишната Исла.

Бившата съпруга на Франк Лампард твърди, че се е опитала да говори с момиченцата си по телефона, за да им пожелае ‘Весела Коледа’, но Лампард не й позволил. След това тя добавила в социалната мрежа, че се е надявала неговата годеница да прояви поне малко майчинско разбиране.

Телевизионната водеща Кристин Блейкли пожела да запази мълчание и да не отговаря на нападките, считайки, че това е най-добрият изход от ситуацията.

Франк Лампард и Елен Ривас се разведоха през ноември 2008 година и двамата споделят попечителството върху двете им деца. Бившата му съпруга обаче замина за Ню Делхи на 16 декември и сега дъщерите им са при своя татко.

След като се сгоди за Лампард, Кристин обяви, че би искала да има собствени деца някой ден: “За мен децата са най-голямото и най-важно нещо. Надявам се някога в живота си и аз да имам свои.”