Бившата съпруга на Пол Гаскойн – Шерил – сензационно обяви футболната легенда за грубиян и насилник, който е искал да прави секс поне по 10 пъти на ден. Газа не се спирал дори, когато половинката му не била в настроение.

Именно Шерил разкрива пред „News of the World”: „Пол направо ме насилваше. Дори когато му казвах – не – той не обръщаше внимание. Десет пъти на ден за него бе нормална бройка.”

„Когато се прибираше у дома, знаех какво ще е първото нещо, което ще поиска – да прави секс с мен. Разбира се, това бе за предпочитане пред това да ме удря и бие”, разкрива още екс-половинката на Гаскойн

Ексклузивното интервю за седмичното издание на Острова е публикувано точно преди излизането на новата книга на Шерил за това как тя е оцеляла след 12 години с бившия английски ас.

В книгата 44-годишната майка на три деца обръща внимание на три основни момента от съвместното им съжителство – как Пол е поставил живота на Мейсън в опасност, след като го е возил мъртво пиян; за това, че проблемите на Газа с алкохола и наркотиците вероятно са довели до пристрастяването на Мейсън към кокаина; и това, че заради толкова много тормоз и унижение, самата Шерил така и не е успяла да обикне друг мъж.

В емоционалната си автобиография – „По-силна: Как оцелях след Газа”, Шерил разкрива, че е била малтретирана не веднъж от бившия си съпруг. В медиите досега се знаеше само за един случай в мотел няколко месеца след сватбата им.

В книгата си, Шерил описва редица случаи на сексуален тормоз докато са били заедно, включително и по време на двугодишния им брак. В момента бившата половинка на Гаскойн е сред представителките на организацията „Refuge” – насочена към жертвите на домашно насилие.

Все пак, трябва да се отбележи, че Шерил прави внимателен подбор на думите си, за да не излезе така, че става дума за изнасилвания. Жената признава още, че напълно е спряла да прави секс с Гаскойн през 2003 година – цели пет години след развода им.