Бившата любовница на Марио Балотели - Флор Агилар, описа нападателя като „италиански жребец в леглото“.

Агилар наскоро разкри пикантни подробности около сексуалните си отношения, които е имала с Балотели.

Тя разкри, че Марио е един милион пъти по-добър е леглото в сравнение с Ашли Коул, с когото също е имала любовни взаимоотношения.

„Ливърпул не трябва да се притеснява, ако Балотели на терена е толкова добър, колкото в леглото“, сподели с чувство за хумор Флор.

Флор Агилар разказа пред „Дейли Стар“ за последното си преживяване с Балотели, което е било през една августовска нощ в Милано през миналата година.

„В началото си изпратихме няколко съобщения. След това ме покани в един хотел в Милано. Качи бе в Бентлито си и ме попита дали някога съм била с футболист. Казах му, че съм правила сеск с петима футболисти, но не разкрих имената им“, разказва французойката.

„Когато стигнахме до стаята започнах да се прозявам и да се преструвам, че ми се спи. Тога той ме попита какво очаквам от него и му казах каква е репутацията му. Мислех, че ще правим секс. Оказа се фантастично. Марио е много добре оборудван. Правихме го в пет различни позиции. Той е истински италиански жребец. След това на сутринта ме попита дали съм спала добре“, продължава Агилар.

„Марио е един милион пъти по-добър от Ашли, Марио просто няма никаква конкуренция", каза още Флор Агилар.