Техническият директор на Куинс Парк Рейнджърс Майк Риг пусна писмено оплакване до Лийдс, след като техният вратар Пади Кени е изпращал обидни съобщения до него и до президента на „рейнджърите“ Тони Фернандес през уикенда.

34-годишният страж се присъедини към тима от Чемпиъншип през лятото, след като поиска да бъде трансфериран въпреки желанието на КПР да остане и да се конкурира с новото попълнение Робърт Грийн.

Английският национал стартира по кошмарен начин в новия си клуб след 0:5 от Суонси. Бившият играч на Уест Хем имаше основна вина за първия гол на „лебедите“.

Това е дало повод на Кени да позлорадства за сметка на бившите си работодатели и в късната съботна вечер е започнал да изпраща кратки съобщения на Риг и Фернандес, в които се подигравал с резултата и представянето на Грийн. Телефонният терор продължил до ранните часове на неделя, като Риг дори е получавал обаждания до 3 часа сутринта.

Формалното оплакване най-вероятно ще разклати допълнително статута на Кени пред феновете на КПР. Преди няколко дни стражът използва социалната мрежа „Туитър“, за да определи „рейнджърите“ като „долнокачествен клуб“.