Семейство Бекъм е свикнало с луксозни имения и всички възможни удобства на милионерския живот. За един ден обаче Виктория и Дейвид жертваха привилегиите си, за да образоват поколението, като заведоха синовете си до прочутия затвор Алкатраз.

Заедно с Бруклин, Ромео и Круз, известната фамилия посети мястото, където навремето е лежал знаменитият мафиотски бос Ал Капоне.

Виктория, както обикновено, се бе натруфила малко повече от нормалното за подобна разходка, и тъпчеше затворническите алеи с високи сандали и синя мини-рокля.

Госпожа Бекъм долетя специално до Сан Франциско, за да се присъедини към съпруга си, след като той представи новата кампания за бельо на Армани. Самата Виктория пък готви нова колекция от рокли, като се очаква те да са доста шикозни, със стартова цена около 1200 паунда.

Затворът Алкатраз се намира на едноименния остров, често наричан просто Скалата. Островът се намира в залива Сан Франциско, Калифорния. До 1963 година тук се изпращат най-опасните затворници на САЩ, тъй като на практика се смята за невъзможно да се избяга от него.