Звездите на Манчестър Юнайтед, сред които е и капитанът на българския национален отбор Димитър Бербатов няма как да пропуснат часа за педикюра си, информира DailyMail.

Повечето от играчите на „червените дяволи” обикновено излизат на терена с хубави прически и по всичко личи, че добре поддържат себе си. Изданието обаче разкри тайната на момчетата на сър Алекс.

Димитър Бербатов, Кристиано Роналдо, Уейн Рууни и останалите получават редовни съобщения на голям екран в съблекалнята си за предварително уговорените си срещи за педикюр, фризьор и други важни ангажименти.

Футболистите също така използват монитора и за да проверят кой е наред да влиза в банята, кога ще бъде готова храната им и кога да отидат да ядат. Чрез съобщения могат да проверят кога по план трябва да вдигат тежести, кога е часът им за йога и за тренировъчни упражнения.

Един от треньорите в клуба Брайън МакКлеър разкри още, че на мониторите се появява още информация от графика на играчите - времето им за тренировка, за масаж, кой трябва да говори пред клубната телевизия MUTV, обедното им меню, как трябва да бъде приготвена храната и в колко часа ще бъде сервирана.

Още любопитни новини четете ТУК!