Капитанът на българския национален отбор Димитър Бербатов изрази своята увереност във възможностите на клубния му отбор Тотнъм.

Според звездата „шпорите” са в състояние да се класират за 1/8-финалите на турнира за Купата на УЕФА и в същото време да спечелят Карлинг Къп, където на финала играят с Челси.

След победата с 2:1 в първия мач, в Тотнъм се надяват да отстранят Славия Прага във втория мач в сряда, след което да се концентрират за сблъсъка на Уембли три дни по-късно.

„Мисля, че Челси е големият фаворит, но ние можем да спечелим”, заяви Берба. „Първо трябва да се фокусираме върху Славия. Трябва да се възстановим и когато дойде втория мач да покажем, че сме по-добри”.

Мениджърът на „шпорите” Хуанде Рамос спечели купата в последните две години, когато бе начело на Севиля. Според Бербатов испанският специалист може да направи невероятен рекорд, като спечели трофея за трети пореден път.

„Имаме треньор, който вече е печелил Купата на УЕФА. Ще го слушаме и ще правим каквото ни каже. Мисля, че можем да го постигнем”, допълни българинът.