Наставникът на Славия Прага Карел Яролим призна, че неговият отбор ще има проблеми с намирането на верния ритъм довечера срещу Тотнъм в първия мач между двата тима от фазата на директните елиминации в турнира за Купата на УЕФА.

Шпорите” имат зад гърба си един януари месец изпълнен с важни мачове от Висшата лига, докато чехите ще излязат от зимната почивка именно със срещата с момчетата на Хуанде Рамос.

„Сезонът започва отново за нас, след два месеца пауза. Английският тим със сигурност ще се намира в по-добра форма от нас. Целта пред нас днес ще бъде да не допускаме гол, ако успеем и да вкараме, тогава всички ще е отлично”, каза Яролим.

Специалистът подчерта опасността за неговия отбор, идваща от нападателното дуо на Тотнъм Димитър Бербатов и Роби Кийн, както подчерта и добрата работа на халфовете в английския тим Ленон и Малбранк.

Кийн и Бербатов са наистина отлични нападатели, но не само върху тях се гради нападението на „шпорите”. Трябва да имаме предвид и тези, които им осигуряват възможностите в нападение”, коментира още Карел Яролим.