Испанският мениджър на Ливърпул Рафаел Бенитес заяви, че ако спечели титлата в Премиършип ще е постигнал върха в своята кариера.

„Ние показахме характер в края на сезона и това бе много важно за нас. Доказахме, че в трудни времена може да играем добре и да побеждаваме”, коментира бившият наставник на Валенсия.

„Като мениджър за мен е много важно да виждам каква е реакцията на хората около клуба. Ще направим анализ на много неща. Например затова защо допуснахме толкова елементарни голове. Преди година те бяха едва шест, а сега са 16”, добави мениджърът на Ливърпул.

„Като цяло трябва да подобрим играта си в защита и да запазваме резултата, когато поведем в даден мач. Сега е много важно да привлека необходимите ми футболисти. Ще взема играчи, които имат хъс и ще победят на всяка цена”, каза испанецът.

„Ние стартирахме добре миналия сезон, но Даниел Агер се контузи и това създаде проблеми в защита, а това е недопустимо за отбор, който се бори за титлата. Ще са ми необходими нови футболисти, които да вдигнат качеството на отбора и те ще трябва да засилят конкуренцията в тима”, допълни Рафа.

„Разбирателството между Джерард и Торес е невероятно. Те вкарват много голове, но това трябва да правят и останалите футболисти от отбора”, завърши Бенитес.