Мениджърът на Ливърпул Рафаел Бенитес остана бесен след поражението от Астън Вила с 1:3. „Червените” загубиха на „Анфийлд” в мача от третия кръг във Висшата лига и така записаха второ поражение от началото на сезона.

„Определено играта ни трябва да се подобри. Това зависи до голяма степен от представянето на по-опитните ни състезатели. Те трябва да понесат своята отговорност и да допринесат за подобряването на играта ни”, започна испанският спец.

„Получи се нелепа грешка при първия гол, но и Джерард допусна такава при дузпата за третото попадение. Да не говорим, че трябваше и при втория гол да сме по-концентрирани. Имаше достатъчно много наши футболисти в наказателното поле, за да ни вкарат този втори гол с глава в края на първото полувреме”, продължи гневно Бенитес.

„Не може само да се говори за титлата. Не можем да си позволим да гледаме по-напред от следващия ни мач. Миналата година завършихме изключително близо до първия в класирането. Сега отборът ни е почти същият. Трябва да се справя по-добре, отколкото прави до момента”, каза още той.

„Сега знаем, че трябва на всяка цена да спечелим гостуването на Болтън. То може да се окаже решаващо. Ако вземем трите точки, ще възвърнем самочувствието си”, завърши мениджърът на Ливърпул.