Мениджърът на Ливърпул Рафаел Бенитес заяви, че не очаква неговите момчета да загубят концентрация заради проблемите по високите етажи на клуба.

Медиите в Англия съобщиха тази седмица, че има сериозен разрив в отношенията между американските съсобственици Том Хикс и Джордж Жилет.

Споменатите проблеми идват в много неподходящ момент за „червените”, които имат предстоящо дерби с Евертън утре, а в средата на седмицата се изправят срещу Арсенал в първа четвъртфинална среща от Шампионската лига.

Помолен да коментира проблемите в ръководството на „АнфийлдБенитес каза: „Интересуват ме единствено предстоящите ни мачове. Искам концентрация изцяло върху тях. Не смятам, че това, което се случва между американсктие шефове, ще се отрази в съблекалнята.”

„Надявам се и вярвам, че момчетата няма да имат проблем с концентрацията за дербито с Евертън. Ако побеждаваме, всички ще бъдат щастливи”, добави той.

„Не съм говорил с Хикс и Жилет и не знам какво точно е казал последният. Единствено мисля за мача с Евертън”, завърши той.