Съсобственикът на Ливърпул Том Хикс изрази пълната си подкрепа за мениджъра на отбора Рафаел Бенитес, като каза, че испанецът ще изпълни със сигурност ще договора си за оставащите две години.

Хикс и другият собственик на английския гранд - Джордж Джилет, влязоха в конфликт с Бенитес миналата година след изказването на испанеца, че двамата не са отпуснали пари за трансфери.

"Имаме страхотен мениджър, който има пълната ни подкрепа. Сега имаме много по-добра комуникация. Отпуснали сме пари за трансфери през този месец, говорихме и за новите попълнения, които ни трябват през летния трансферен прозорец. Никога не сме отказвали исканията на Бенитес за нови играчи. Той има договор за още две години, надявам се да остане начело на отбора и след този период", заяви Том Хикс.

Хикс е категоричен, че няма намерение да продава клуба на дубайска компания. "Нямаме намерение да продаваме клуба. Това не стои на дневен ред. Имахме разговори с дубайците, но само за 10-15 процента от акциите. Те обаче решиха, че цената е прекалено висока и се отказаха", каза още Том Хикс.