Вратарят на Уест Бромич Албиън Бен Фостър е готов да се завърне в игра след деветмесечно лечение на контузия в коляното, съобщиха от клуба.

32-годишният английски национал не е играл от март миналата година, когато скъса кръстни връзки по време на мача със Стоук Сити. Той обаче записа едно полувреме във вторник по време на двубой на младежкия тим на "дроздовете".

"Радостно е, че Бен отново е готов за игра. Той вече тренира с нас, а във вторник дори взе участие в мач. По-късно ще трябва да говоря пак с медицинския ми щаб, но мисля, че той е готов за съботния мач с Бристол Сити за купата на Англия", каза мениджърът на Албиън Тони Пюлис.

Заради травмата на Фостър през лятото в клуба бе привлечен Андерс Линдегор от Манчестър Юнайтед, а Боаз Майхил окупира титулярното място в под рамката на вратата.

Фостър обаче все още има доста добри шансове да попадне в състава на Англия за предстоящото европейско първенство през лятото като трети вратар след изглеждащите сигурни Джо Харт от Манчестър Сити и Джак Бътланд от Стоук./БТА