Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Андреас Перейра се надява да продължи със силните игри за "червените дяволи" и да впечатлява все повече новия мениджър на клуба Жозе Моуриньо. Белгийският халф отбеляза красив гол в първата контрола на Манчестър за новия сезон, оформяйки крайното 2:0 над Уигън. В 59-ата минута след разбъркване от корнер 20-годишният полузащитник се завъртя и с мощен изстрел парира Юси Яскелайнен.

Срещу Уигън Перейра игра дълбоко в полузащитата на отбора, заменяйки Майкъл Карик. "Искам да продължа да показвам на мениджъра, на хората в клуба, както и на моите съотборници, че съм способен да им помогна в този сезона. Това е много важно за мен. Искам да се представям добре винаги и да продължа да работя здраво. Много съм щастлив, че отбелязах гол, а също така и самият той не беше лош. Мога да играя и на други позиции, но въпреки това ми харесва да играя пред защитата", сподели Перейра пред официалната телевизия на отбора.

Дебютът на халфа бе при злощастната загуба от Милтън Кийнс Донс в Кепитъл Уан Къп през 2014 с 4:0, а в този сезон игра само още един път срещу Тотнъм през март 2015. През изминалата кампания Перейра изигра 11 срещу, вкарвайки победният гол срещу Уигън отново в Кепитън Уан Къп, а последният му мач за Манчестър е срещу Мидтиланд (5:1) на 25 февруари.