Само месец трябваше на Крейг Белами да се забърка в проблеми в новия си клуб Уест Хем. „Лошото момче” на британския футбол е влязъл в сериозно пререкание с мениджъра на тима Алън Кърбишли след поражението от Ман Сити в първия кръг на Премиършип.

Източник изнесе информация от съблекалнята: „Белами наистина се побърка. Изкара си всичко на Кърбишли. Той бе много разстроен от играта на отбора. Всички обаче се шокираха, когато видяха двамата да се хващат за гушите. Беше невероятно.”

Белами, за когото това бе дебютен мач във Висшата лига с екипа на Уест Хем, бил бесен от тактиката на Кърбишли и му дал да се разбере след мача.

28-годишният нападател вече има почти криминална история в отношенията си с бивши клубове, съотборници и мениджъри. През февруари, когато още играеше за Ливърпул, Белами нашумя с опита си да удари със стик за голф Джон-Арне Рийзе.

Преди това в Нюкасъл се носеха слухове, че той не може да се понася с треньора Греъм Сунес.

Българските фенове ще могат да видят Крейг Белами само след броени дни, когато той пристига в Бургас заедно с националния отбор на Уелс за контрола с България. Срещата е на 22 август на стадион „Лазур”.