Английският национал Дейвид Бекъм призна, че е бил много притеснен преди снимките за рекламата на бельо за „Емпорио Армани”, най-вече защото майка му била против.

Футболната суперзвезда позира за секси кампания в бели и черни слипове на Армани миналата година и предизвика шумни коментари с билбордовете си, разлепени из целия свят.

Снощи обаче Бекс призна, че майка му никак не е останала доволна да види сина си, разпънат на платното по гащи. 

„Бях много нервен, докато правехме фотосите, защото никога досега не бях се снимал по бельо. Притеснявах се как ще реагира жена ми, приятелите ми, майка ми,” каза Дейвид пред известния водещ Джей Лено в неговото вечерно шоу по американската телевизия NBC. 

„Когато снимките излязоха, майка ми първа ми се обади и каза:”Какво правиш?!”. За щастие не съм бил в колата с нея, когато е минала покрай някой от големите билбордове,” сподели полузащитникът на ЛА Галакси. „Опитах се да й обясня, но не се получи много добре.”

„Виктория е забавната в семейството, затова предпочитах тя да е тук с мен,” добави Дейвид. „Тя е невероятна.” Той разказа за историята около любовта си с настоящата си съпруга. „Бяхме в хотел с моя най-добър приятел (Гари Невил) и аз я видях по телевизията и му казах: „Ще се оженя за това момиче”. След това се видяхме в един бар, аз и помахах, и това беше всичко. Малко след това обаче тя дойде на един от нашите мачове, говорихме си, тя пийна няколко чаши вино и в крайна сметка ми даде телефона си,” сподели Бекъм. „Първите месеци от запознанството ни бяха невероятни.”