Дейвид Бекъм очевидно не може да сдържа нервите си напоследък. Само дни, след като за малко да се сбие с феновете на Лос Анжелис Галакси, английският халф отново се конфронтира с футболен привърженик. Снощи суперзвездата се изправи лице в лице със зрител по време на мача между Галакси и Канзас Сити. Този път причината поне бяха думи от страна на фена по адрес на съпругата на Бекс Виктория.

Дейвид изглеждаше доста разстроен, когато тръгна към въпросния мъж, който бе облечен с фланелка на английския национален отбор. Полузащитникът на Галакси после разказа, че е чул този човек да обижда Виктория. Бекъм се чува по телевизията как пита привърженика – „Това екип на Англия ли е?”, след което двамата си стискат ръцете и Дейвид не повтори грешката от предния път, заради която бе глобен с 1000 долара.

След мача обаче, по време на интервю, Бекъм обяви фена за „позор”, заради думите по адрес на Виктория. „Той изобщо не трябва да носи този екип, защото онова, което каза за съпругата ми бе позорно,” заяви Дейвид.