Английската звезда Дейвид Бекъм заяви, че сериозно би обмислил възможността да се завърне във Висшата лига, въпреки че преди години твърдо каза, че не би играл за друг клуб освен Манчестър Юнайтед.

34-годишният полузащитник говори в Калифорния, след като се присъедини към настоящия си тим Ел Ей Галакси. Преди това, Бекъм изкара известен период под наем в Милан.

Състезателят отчаяно иска да играе за Англия на Световното първенство през 2010 година, и призна, че би предприел завръщане в състав от Премиършип, ако това ще му помогне да попадне в селекцията на Фабио Капело.

„Със сигурност ще обмисля такава възможност”, каза Бекъм.

„Никога не казвай никога. Когато напуснах „Олд Трафорд” заявих, че не искам да играя за никой друг тим в Англия. Сърцето ми е в Манчестър. Но сега бих се замислил сериозно върху възможността да се върна във Висшата лига”, добави английската звезда.

„Очевидно, Милан също е добра възможност пред мен. Оттам ясно показаха, че искат да се върна, след като изтече контрактът ми с американците. Остава да видим как ще се развие бъдещето”, завърши бившият ас на Реал Мадрид.