Дейвид Бекъм сензационно е дал зелена светлина на свой трансфер в Тотнъм, съобщава „Сън”. Лондонският клуб иска да привлече Бекс под наем за три месеца, но до момента самият той изключваше трансфер в друг английски отбор, освен Манчестър Юнайтед.

Мениджърът на „шпорите” Хари Реднап обаче сподели: „Той каза, че би искал да дойда и да играе за Тотнъм. Трябва да действаме бързо. Оставих го на хората в клуба”.

Бекъм ще се опита да убеди шефовете на ЛА Галакси да го дадат под наем, тъй като сезонът в САЩ приключи. Трансферът пък е много важен за Тотнъм, тъй като отборът има сериозни затруднения по десния фланг.

„Нямаме никой друг да играе отдясно. Дейвид Бентли получи нова контузия в петък сутринта. Когато взех Теди Шерингам в Портсмут, просто казвах ‘Гледайте как тренира. Гледайте всичко, което прави. Той дава 100%. И мисля, че Бекъм е по същия начин. Казвали са ми, че след тренировка остава един час да се упражнява. Ако младите играчи видят това, ще е по-добро от всякакви треньорство на света”, споделя Реднап.