Дейвид Бекъм и сър Алекс Фъргюсън вече са в добри отношения. Английският халф зарови томахавката на войната и разкри, че годините в Манчестър Юн са били най-добрите в кариерата му.

Бекъм бе гост на „Олд Трафърд” за мача между Юнайтед и Европа ХІ, като се изяви само на полувремето, тъй като е измъчван от контузия. Той бе на трибуните, тъй като държеше да не пропуска събитието.

След благотворителната среща Бекъм изрази топлите си чувства към Юнайтед и похвали своя ментор Фъргюсън, въпреки че именно заради раздор между двамата Бекъв напусна отбора през 2003 година, за да премине в Реал М.

„Щом си в този клуб, значи имаш най-добрия мениджър в света, всеки го знае,” заяви Бекъм. „Искам да кажа, че времето, което прекарах тук е най-хубавото от футболанта ми кариера. Чаках четири години да се върна тук и да кажа едно „благодаря” на феновете и на хората в клуба.”

Фъргюсън пропусна трогателната реч на Бекъм, но не бе изненадан от радушното посрещане от страна на публиката на „Олд Трафърд”, която приветства своя някогашен любимец.

„Очаквах да го посрещнат подобаващо,” заяви Фъргюсън. „Той изкара страхотни години тук. Дойде тук като момче и тук се оформи като футболист. Тук положи едни сериозни основи, преди да отиде в Реал Мадрид. Той е страхотен играч.”