Гарет Бейл няма да играе за Тотнъм в първите три мача от сезона, обяви мениджърът на тима Андре Вилаш-Боаш. Уелският национал се пече на бавен огън, след като ръководството на „шпорите“ продължава да отхвърля оферта след оферта от страна на Реал Мадрид, една от друга по-добри финансово.

Въпреки че Вилаш-Боаш обяви като причина за отсъствието на Бейл от групата му контузия, източници на The Telegraph твърдят, че той е напълно здрав, и просто не желае да играе за Тотнъм, за да не се контузи и така да опропасти трансфер в Реал.

Бейл няма и никакво намерение да обсъжда нов договор с Тотнъм, и се надява президентът Даниел Леви да се откаже от ината си, и да му позволи да премине в Мадрид.

Леви иска да счупи световния рекорд с трансфера на Гарет Бейл, което обаче не се нрави на испанския гранд, и оттам не смятат подобряват собственото си постижение – 80 милиона паунда за Кристиано Роналдо, платени на Ман Юн преди четири години.

Отношенията между Бейл и Тотнъм са крайно обтегнати, пише още The Telegraph, и никакви убеждавания от страна на Вилаш-Боаш не променят мнението на футболиста.

Пред медиите, Бейл отказва да отговаря на въпроси за бъдещето си.

Тотнъм междувременно привлече четвърто ново попълнение за предстоящия сезон – Етиен Капуе, който се присъединява към Паулиньо, Насер Чадли и Роберто Солдадо. Франко Балдини пък бе привлечен като технически директор в клуба от Лондон.