От Барселона обмислят възможността да привлекат Карлос Тевес, като се надяват, че възможността да играе рамо до рамо със сънародника си Лео Меси, ще се окаже допълнителен стимул за нападателя на Манчестър Сити.

В момента, Карлито играе за „гражданите”, а от Испания ще се пробват да го вземат през зимата, информира „Daily Mail”.

Ръководството на каталунците не вярва, че от Англия ще пуснат звездата си, но въпреки това Хосеп Гуардиола и компания таят надежда след последните информации от Острова за скандалите между Тевес и Роберто Манчини.

В същото време обаче, мениджърът на „небесносините” заяви, че новините за разправиите в съблекалнята на Сити са силно преувеличени. Медиите в Англия разкриха, че Манчини и Тевес едва не са стигнали до ръкопашна схватка, след размяна на псувни.

След последните два хикса, които завъртя Барса, техническият директор Андони Субисарета е получил задачата да набележи евентуални нови попълнения за зимния прозорец, с които да се усили нападателната мощ на каталунците.

Според „Еl Mundo Deportivo” в Барселона гледат към нападателя на Аякс Луис Суарес, като интерес има и към звездата на Сити Тевес. Ако Карлито отиде на „Камп Ноу” ще заиграе с Лео Меси, като така двамата ще продължат партньорството си от националния отбор на Аржентина.