Мениджърът на сензацията в турнира за Купата на Англия Барнзли Саймън Дейви е доволен, че жребият за полуфиналите на най-стария клубен турнир в света противопостави неговият тим срещу Кардиф и откри пътя към финала на Уембли.

„Бях малко нервен преди жребия, ако трябва да бъда честен. Жребият беше перфектен за мен и аз наистина гледам напред”, каза Дейви.

„Знаейки моя късмет, когато идвам тук, той работи срещу мен и ние очаквахме да изтеглим Уест Бромич. Това не се случи и аз съм щастлив. Нямаше значение, дали щяхме да изтеглим Портсмут или Кардиф, така че аз съм доволен.”

„Кардиф са добър отбор. Вече играхме срещу тях у дома през тази година и направихме 1:1. Те играха добър футбол и ние знаме, че ще бъде тежък мач. Трябва да сме уверени в себе си, след като бихме Ливърпул и Челси.”

„Има светлина в края на тунела и за двата отбора. И ние и Кардиф ще се опитаме да сграбчим шанса си. Ние сме само на 90 минути от финала, така ще всички очакваме да го достигнем”, каза още мениджърът взел скалповете на Челси и Ливърпул.

В другият от полуфиналите, които също като финала ще се играят на новия Уембли Уест Бромич Албиън излиза срещу единствения отбор от Висшата лига, останал в Купата на Англия – Портсмут.