Нападателят на Манчестър Сити Марио Балотели откри интересен начин да се справи с неприемливото си поведение, като смята, че среща с идола му Роналдо, който наскоро се отказа от футбола, може да го превъзпита.

Балотели бе изключен от националния отбор на Италия за мачовете срещу Словения и Украйна, защото червеният му картон срещу Динамо Киев наруши етичния код.

“Представете ме на Роналдо и се кълна, че ще се държа възпитано до края на кариерата си”, каза младият нападател, сякаш правейки последен опит да влезе в правия път.

“Никога не съм се срещал с него, а знаете, че когато видиш идола на живота си, това може да помогне да промениш начина си на съществуване.”

“Има много велики играчи, но Роналдо беше най-великият и една негова дума се равнява на 1000 думи на другите”, заяви Марио Балотели и зададе съмнения дали се намира в правилно психическо състояния в момента или просто гледа на живота по-философски.

Любопитен факт е, че бразилецът Роналдо започна кариера като футболен агент, след като окачи обувките на пирона и след като прочете това изказване, нищо чудно да се опита да прилапа Балотели като свой клиент.