Звездата на Манчестър Сити Марио Балотели продължава да изумява с постъпките си, разкрива жълтата преса на Острова.

В момента скъпата покупка на „гражданите” се възстановява в родината си, след като претърпя операция на коляното.

Лошото момче отново попадна на челната страница на жълтите хроники, след като стана ясно, че е задържан от полицията в Бреша заедно с брат си, след като с мерцедеса си е влязъл в женския затвор в града.

20-годишният бивш играч на Интер и 17-годишният му брат Енок са карали с бясна скорост мерцедеса, когато Балотели не е видял, че вратите, които водят към двора на женския затвор са отворени и е влязъл вътре. Системата за охрана веднага се е задействала и двамата са били задържани и разпитвани около половин час, след което са освободени.

„Видяхме мощният мерцедес да влиза през портата с две момчета вътре и след няколко минути осъзнахме, че шофьорът бе Балотели. Разпитвахме ги в продължение на 30 минути, а накрая Балотели заяви, че съжалява”, сподели Калоджеро Ло Прести, който е служител на женския затвор в Бреша.

„Те разказаха, че не са видели, че портата е отворена и са влезли, защото са карали бързо. Всички знаем, че за да бъде посетен затвора е необходимо специално разрешение”, каза още служителят на женския затвор в Бреша.