Нападателят на Манчестър Сити Марио Балотели бе недоволен от факта, че част от феновете на Италия го освиркваха по време на контролата срещу Румъния в Австрия.

Двубоят на неутрален терен завърши при равенство 1:1, а италиански тифози издигнаха плакати „Италия за италианци” и „Не на много-етническа Италия”, визирайки не само Балотели, а и родения в Аржентина дебютант Кристиан Ледесма.

„Честно казано, не знам какво да кажа. Ако трябва всеки път да стоя и да слушам това, ние не отиваме наникъде”, каза Марио Балотели, който бе освиркван не само от фенове на Скуадра Адзура, но и бе обиждан на расова основа от румънските привърженици по трибуните.

Въпреки че неведнъж се е оплаквал от расистките скандирания по италианските стадиони, нападателят на Сити за пореден път провокира трансферни слухове около неговото бъдеще, намеквайки, че може да заиграе в Милан.

„До юни със сигурност имам договор с Манчестър Сити”, каза Балотели и вметна, че иска да играе редом до Златан Ибрахимович и Андреа Пирло, които по някаква случайност играят не къде да е, а в Милан.