Агентът на Марио Балотели Мино Райола информира, че неговият клиент може да напусне английския футбол. Причината, която изтъкна той, е свързана с евентуалното наказание на клиента му за инцидента със Скот Паркър. Агентът уточни, че според играча на Манчестър Сити, съдиите имат по-особено отношение спрямо него.

По време на мача с Тотнъм през уикенда, нападателят падайки на земята, стъпи върху главата на Паркър, което се равнява на четири мача наказание според Футболната асоциация на Англия.

„Той би се радвал да остане в Премиършип за дълго време и не иска да се мести през този трансферен прозорец, със сигурност. Това не е наше желание, нека стане ясно. Марио не иска да напуска клуба си. Той е страхотен, харесва му и се чувства като у дома си в Сити. Но яко всяка седмица някой съдия прави това с Марио, може би ще кажете „Стига толкова“ и ще продължите в друга страна“, сподели Райола.

„Разговарях с него надълго вчера и той беше разочарован, въпреки че каза: „Тук е страхотно. Определено хората в Манчестър не ме харесват, което уважавам, но феновете в цялата страна ме харесват, а аз обичам да играя по английските стадиони. Започвам да се чувствам като у дома си“, добави агентът, цитирайки думите на своя клиент.