Преди 2 седмици италианската манекенка Рафаела Фико роди момиченце на име Пиа, чийто баща е звездата на Манчестър Сити Марио Балотели. Нападателят обаче явно изобщо не се интересува от своята дъщеря, както Рафаела разкри пред италианско списание, за което позира заедно с бебето.

„Марио е безотговорен. В деня, в който Пиа се роди, от 15 часа, когато усетих първите контракции, до 18.30, когато влязох в родилната зала му пишех съобщения. След раждането също му пишех. Едва около полунощ той ми се обади“, разказва Фико.

Когато научил щастливата новина обаче Балотели не е реагирал така, както повечето татковци биха реагирали: „А, ок. Това не ме интересува“, е казал единствено италианският национал на Фико. След това той е затворил телефона и оттогава нито се е обаждал на майката, нито е изявявал желание да види дъщеря си.

„Той дори не бе любопитен да види какво става с дъщеря му. Ще направя ДНК-тест и ще разпространя резултата, за да покажа на света, че Пиа е дъщеря на Марио Балотели. От господин Балотели не съм получавала финансова помощ.“

„Той е ценен колкото Мона Лиза на Леонардо. Но за своята дъщеря не е дал и цент. Не ми се е обадил да ме попита, дали се нуждая от нещо. Вратата да види своята дъщеря е отворена, но вратата към моето сърце за него е завинаги затворена. Не искам нито него, нито неговите пари“, допълни Фико.