Мениджърът на Челси Гуус Хидинк разкри, че Еден Азар е напълно възстановен и през последните дни е тренирал на пълни обороти. Белгиецът ще е на линия за дербито с Арсенал в неделя.

Мачът е от 18 часа и ще можете да го наблюдавате в Gong Play и ефира на Diema Sport.

Диего Коща също ще е в групата, макар и да не е тренирал на 100% през седмицата. 

"Когато Диего е концентриран върху това, което прави най-добре, да играе около наказателното поле, той наистина е страшна класа," заяви Хидинк.

"Всички знаете къде бяхме през декември. Засега вървим без загуба, но не можем да сме напълно доволни от резултатите. Основната ми цел е да изведа отбора там, където трябва. Само това," продължи мениджърът.

"Ако не се защитаваме целокупно, разчитаме само и единствено на техническата и тактическата класа на играчите," предупреди специалистът.

Относно новия договор на Иванович, той допълни: "Той е много важен за нас, един от основните ни играчи, и се е утвърдил като ключов член на първия ни отбор."

Медиите върнаха Хидинк към победата с 4:1 на "Емирейтс" през 2009: "Това бе много отдавна, много неща се промениха, но го помня добре."

"Петър Чех се справя много добре. Той е страхотен професионалист и много добър човек. Изигра някои много силни мачове," завърши Хидинк.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS