Бившият наставник на Челси Аврам Грант разкри, че възнамерява да се върне към треньорската дейност съвсем скоро. Израелецът сподели това по време на 3-днешната си визита в Москва.

“Визитата ми има частен характер. Не мислете, че изпитвам негативни чувства към Москва след миналогодишния финал в Шампионската лига – напротив. Много обичам този град, защото тук има много мои приятели, които посещавам по няколко пъти в годината”, сподели Аврам Грант.

„Използвах случая в неделя да посетя мача между ЦСКА и Локомотив. Когато седнах на трибуната се сетих, че това е стадионът, на който се игра финала за Шампионската лига. Слуховете, че през декември – преди да бъде назначен Зико, от ЦСКА са водили разговори с мен, са измислица. Не е вярно и това, че от Челси са ми предложили да се върна, след освобождаването на Сколари. Въобще, половината от информациите, които излизат по мой адрес не отговарят на истината”, добави израелският специалист.

Бившият наставник на Челси разкри, че възнамерява скоро да възобнови треньорската си дейност, като отбеляза, че като приоритет са отборите на английската Висша лига.

„От Русия съм получавал само две предложения – едното преди четири години, а другото – след като си тръгнах от Челси. Но не искам да казвам отборите”, добави треньорът.