Новият мениджър на Челси Авраам Грант не остана особено доволен от равенството - 0:0, което допуснаха „сините” срещу Фулъм в среща от осмия кръг на Висшата лига.

„Нуждаехме се от победата, защото резултатите ни от трите последни мача в Англия не са впечатляващи. И в този мач имахме много положения, но не успяхме да ги реализираме”, каза треньорът след края на мача.

„Отборът е готов, имаме прекрасен подбор от играчи, но ни липсва късметът. Челси може да играе още по-добре. Не ми харесва, че загубихме две точки”, добави бившият наставник на националния отбор на Израел.

„Като за начало трябва да започнем да вкарваме, а след това ще дойдат и победите. За да спечелим титлата, трябва да играем по-добре. Моите футболисти са способни на това”, категоричен бе Грант.

„Джон Тери ще трябва да премине медицински тестове, за да се определи, колко време ще отсъства от терените. Той искаше да продължи мача, въпреки травмата, но ние нямахме право да го пуснем и да рискуваме. Според мен, винаги е необходимо в такива случаи да се подхожда с голямо внимание”, завърши наставникът на Челси, което застана начело на „сините” след оставката на Жозе Моуриньо.