Полузащитникът на Атлетик Билбао Андер Ерера заяви, че баските ще се опитат да победят Манчестър Юнайтед на „Олд Трафорд“ в четвъртък, когато двата отбора ще изиграят първата среща от 1/8-финалите в Лига Европа.

Халфът определи тима на сър Алекс Фъргюсън като един от фаворитите за спечелването на турнира, но той и неговите съотборници нямат намерение да се предават срещу англичаните. „Досега през сезона Атлетик показа, че играе само и единствено за победа“, каза Ерера. „В един футболен мач могат да се случат много неща, както има и различни обстоятелства, които могат да повлияят на крайния изход.“

„В момента изживяваме една мечта. Това е нещо уникално, което може да се случи само веднъж в кариерата. Но ние ще победим и не го казвам ей така“, добави халфът.

Защитникът на Атлетик Йон Ортенече също се надява на добър резултат преди реванша на „Сан Мамес“. „Най-добре ще е да победим, но ще ни бъде доста трудно“, заяви той. „Манчестър Юнайтед са страхотен отбор, един от най-силните в света. Никога не се предават.“

„Те ще ни вгорчат живота, но и ние ще дадем най-доброто от себе си и ще видим дали пък няма да ги стреснем“, завърши бранителят.