Английските таблоиди многократно са доказвали, че няма нещо, което да може да бъде скрито от тях. Поредното доказателство за това донесоха папараците, които уловиха Ашли Коул. Е, този път не „в крачка”, но… заснеха как футболистът на Челси се опитва да се скрие от фотообективите, залягайки на задната седалка на колата си.

Ашли Коул си мислел, че може да се скрие, но уви… опитните му преследвачи отново го хванаха в смешна ситуация – в момент, в който се крие, като уплашено дете, направило беля.

Играчът не искал да се показва пред репортерите, още повече, че те вече знаеха, че се завръща от среща с Черил, на която трябвало да обсъдят бъдещето им. Според запознати, Ашли се опитал да направи всичко възможно, за да се върне при съпругата си, но дали тя ще му прости все още не ясно, при положение, че се заговори и за нейна евентуална връзка. 

Преди няколко седмици футболистът сгафи за пореден път и медиите раздухаха няколко истории с момичета, с които той си пишел любовни съобщения. Това преля чашата и певицата поиска развод.