Изглежда Ашли Коул вече е напълно верен на своята нежна половинка – красавицата от групата Гърлс Алауд Черил Коул. Както е известно, преди време футболистът на Челси изневери на Черил с невзрачна фризьорка и връзката между двамата бе пред разпад.

Ашли обаче нагледно показа, че втора издънка няма да има. Черил явно е посъветвала мъжа си да не поглежда чужди жени и изглежда защитникът е приел думите на красавицата твърде буквално.

В момента Коул е в Пасадена, Калифорния, където „сините” изиграха контролна среща с Интер. След двубоя с „нерадзурите” Ашли се отдаде на заслужена почивка в басейна на хотела.

От това са решили да се възползват две девойки, които набързо са се присламчили към звездата в опит да флиртуват с него. Реакцията на Ашли обаче е била повече от категорична – той е закрил с ръце очите си само за да не гледа красавиците по бански.

Това поведение трябва да донесе доста позитиви за бека от страна на неговата любима, която дълго време не можа да забрави изневярата.

Черил е само на няколко километра от Ашли – в Лос Анджелис, където записва солов албум и може би ще отскочи до Пасадена, за да се отблагодари на съпруга си за поведението му.