Защитникът на Челси Ашли Коул не издържа дълго под обсадата на собствения си дом и го напусна, за да посети нощен клуб, докато половинката му Черил е на турне. Освен, че престъпи заповедта на съпругата си да не излиза с приятели по заведения, Ашли отново демонстрира свободния си безименен пръст.

Ашли и Черил не са били снимани заедно, или пък с венчалните си халки, от месец януари насам, когато жълтата преса на Острова разкри за изневяра на футболиста.

Хубавицата реши да прости прегрешението на своя съпруг, но му наложи куп сурови правила – едно от тях – да не ходи по дискотеки, особено в обкръжението на приятелите си.

Ашли издържа някой друг месец, но след като Черил замина на турне с групата си Girls Aloud, той използва шанса си и прекара вечерта с няколко свои съотборници в шикозния клуб Chinawhite в Сохо. Придружен от Шон Райт-Филипс и Джон Оби Микел, Коул напусна клуба в два часа след полунощ, във видимо нетрезво състояние.

По същото време на сцената в Глазгоу, Черил изглеждаше феноменално в новия си сценичен костюм. Тя дори посвети песента I'll Stand By You (Оставам до теб) на всички в публиката с любовни проблеми…