Футболистът на Челси Ашли Коул бил съсипан, след като е узнал, че съпругата му – Черил, иска развод. На свои съотборници играчът е казал, че не е смятал, че тя ще го напусне.

29-годишният защитник е на подготовка с националния отбор на Англия в Австрия. Изглежда Ашли е изпаднал в депресия, заради случващото се в личния му живот. В крайна сметка обаче раздялата идва заради неговата дълга серия от изневери, които Черил Коул така и не успя да прости.

„Ашли е в дупка заради раздялата. Той смяташе, че това е невъзможно да се случи, но Черил го опроверга. Целият свят му е крив и не се намира в добро разположение на духа”, сподели източник, близък до футболиста.

Според изданието, съотборниците му в националния отбор ще му дадат цялата си подкрепа, за да го вдигнат за Световното първенство в ЮАР, което стартира след две седмици.

Ашли е бил действително потресен, след като е узнал, че Черил е подала молба за развод. Певицата не иска нищо от състоянието му, но се надява да запази общото им имение.

„Ашли е съсипан. Но той знае, че ще трябва да изиграе съществена роля в състава на Англия за Мондиал 2010”, добави източникът на „Сън”.