Защитникът на Челси Ашли Коул е решен да се представи по-добре отколкото го направи с бившия си клуб Арсенал и не само да стигне до финал в Шампионската лига, но и да вдигне трофея.

Миналата година Коул игра във финала с „артилеристите”, но тимът му загуби от Барселона.

Сега бранителят ще търси още едно участие на финал, като се опита първо да преодолее Валенсия заедно със съотборниците си от Челси, за да влезе в полуфинала.

Коул заяви:„На четвъртфинал сме и ако изиграем един добър мач тази вечер, тогава се надявам да продължим и да срещнем Ливърпул. Бях на финал и останах много разочарован от загубата. Дано това вече е моята година и да вдигна трофея.”

Челси направи 1:1 с Валенсия в първия мач на „Стамфорд бридж”, и Коул коментира: „Сега трябва да вкарваме голове. Нашите играчи го могат и сме уверени, че можем освен да вкараме, и да запазим вратата си суха. Но най-важното е да атакуваме непрекъснато и да вкараме колкото можем попадения.”

Коул добави:„Ще бъде много интензивен, твърд мач. Нямаме нищо против да се хвърлим с всички сили, ако така се наложи.”

„Обстановката ще е враждебна, но аз съм играл много мачове при такава атмосфера и много други играчи също са го правили. Знаем какво се очаква от нас.”