Жената на футболиста на Челси Ашли Колу каза, че мъжът и не можел да понася чужденците в Арсенал, докато е играел за „артилеристите”.

Певицата Черил разкри още, че тя самата е направила живота на играча кошмар, след като не му е позволила да осъществи мечтата си да отиде в Испания и да се състезава за Реал Мадрид.

Запитана, дали на Коул му липсва Арсенал, тя отговори: „Не, вече не. Той обича Челси. При „топчиите” той достигна това ниво, в което нямаше с кой да размени и една дума в съблекалнята, тъй като никой не е говорил английски.”

„Започна да го гони параноята, тъй като не знаеше, дали си говореха за него, или за това какво се случва”, продължи тя.

„Докато в Челси са Джон Тери и Франк Лампард, а и се разбира идеално с останалите от отбора. Мисля, че всичко тръгна надолу за Ашли, когато Патрик Виера напусна Арсенал, той бе много разстроен тогава”, разкрива още съпругата на Коул.

„Настроението в тима спадна изключително много и той се прибираше вкъщи нещастен. Не е никак лесно, от гледна точка на психиката, да не можеш да си говориш със хората, с които прекарваш по-голяма част от времето си”, завърши певицата.