Ашли Йънг ще бъде до последно под въпрос за утрешното тежко гостуване на Манчестър Юнайтед на Евертън, разкри мениджърът на "червените дяволи" сър Алекс Фъргюсън.

Бившата звезда на Астън Вила е с травма на пръст на крака, но нещата не са толкова лоши и английският национал има сериозни шансове да излезе като титуляр в гостуването на "карамелите". Юнайтед, които загубиха катастрофално в последния кръг от Манчестър Сити с 1:6 у дома, заминават за "Гудисън парк", където не са побеждавали през последните три години.

"Ашли Йънг е с травма на пръст на крака. Не е нещо сериозно и аз се надявам да разполагам с възможно най-силен състав за утре", заяви Фъргюсън.

"Тази седмица беше трудна за всички, резултатът от миналия уикенд беше лош, но трябва да преодолеем случилото се. Никога обаче не е лесно да гостуваш на Евертън", добави шотландецът.

Уейн Рууни ще излезе срещу родния си клуб в събота, а Фърги очаква той да не бъде посрещнат с голяма любов от феновете на домакините.

"Всеки път, когато докосне топката, той ще бъде освиркван", сподели още босът на Юнайтед. Все още не се знае дали Бербатов, който бележи често в гостувания на Евертън, ще попадне в групата на Юнайтед.