Футболистът на Челси и Ашли Коул и Черил би трябвало скоро да заживеят в новото си имение. Въпреки че струва милиони, в крайна сметка може да се окаже така, че двамата ще ударят на камък. Според английските таблоиди къщата е с девет спални, басейн, фитнес зала. Изобщо пълна е с приспособления, присъщи за големите звезди. Освен това, най-вероятно по искане на самия Ашли, в имението има и футболен терен.

Това, обаче което може би не влиза в плановете на семейството, е че в близост има изградена кариера. Въпреки това, местната администрация е позволила къщата да бъде построена близо до мястото за добиване на пясък и камъни.

Местните жители в Съри са били уведомени, че след приключването на каменодобива, което ще отнеме десетилетия дупката ще бъде запълнена. Хората се надяват, че с идването на семейство Коул плановете им да спрат тази дейност ще се увенчаят с успех.

„Ако някой като Черил Коул подхване отново кампанията, ще бъдем много благодарни”, сподели човек, живеещ наблизо.

Възможно е обаче популярната двойка да има други планове. Г-жа Коул и Ашли изглежда отново не са в много добри отношения, след като докато тя изкачваше благотворително Килиманджаро, нейният съпруг се замеси в пиянски скандал, а според таблоидите в случая е била намесена и друга жена.

Преди време двамата бяха пред развод, заради изневярата на футболиста на Челси, но певицата успя да намери сили и му прости, но постави условие да напуснат сегашната си къща. Има обаче съмнения, че Черил отново се двоуми, тъй като Ашли изглежда не си е взел поука.